X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ochelari

Black Friday

Produse
Bine ai venit!

Racheta tenis Wilson Burn 100 LS Bold, editie limitata, maner 2

Cod: WR001511U2

Detalii produs


Wilson a lansat colecția de rachete în ediție limitată Bold cu un design alb-negru extrem de îndrăzneț pentru ca tu să ieși din anonimat! Racheta dispune de aceleași specificații tehnice c...

Preț 74398 Lei
Disponibilitate : 1
Pret standard: 86000 Lei
Preturile includ TVA.

Descriere

Wilson a lansat colecția de rachete în ediție limitată Bold cu un design alb-negru extrem de îndrăzneț pentru ca tu să ieși din anonimat! Racheta dispune de aceleași specificații tehnice ca și versiunea "clasică", însă modelul completat de logo-ul portocaliu face ca această rachetă Bold 100LS să fie irezistibilă.

Puterea și efectul de spin exploziv sunt principalele caracteristici ale seriei Burn, fiind atributele ideale pentru a satisface nevoile jucătorilor de tenis

Greutate mai mică a rachetei Wilson Burn 100 LS asigură pentru o manevrabilitate optimă iar balansul înclinat către cap permite mișcări rapide la plasă și precizie față de linia de bază.

Rama este realizată din fibră de carbon de înaltă performanță, iar tehnologia de perforare paralelă oferă un răspuns consecvent indiferent de stilul de joc

Racheta include sistemul X2 Ergo Grip Boosters, un mâner compatibil care crează o simțire optimă personalizată pentru un backhand modern, cu două mâini.

Precisă și puternică, Wilson Burn 100 LS Bold Edition este o rachetă ideală pentru jucătorii intermediari și tinerii care iubesc jocul agresiv, manevrabilitatea și controlul

Tehnologii

  • Parallel Drilling - Constă dintr-un tip diferit de găuri pentru racordaje dispuse parale. Această tehnologie asigură o stabilitate mai mare, o mai bună oprire cu mai puțină mișcare a racordajelor principale și încrucișate care sporesc astfel durabilitatea.
  • Spin Effect -  mărește RPM-ul mingii fără a schimba stilul de joc și maximizează rotirea. Sistemul permite playerului să atingă mai mult de 200 de rotații (rotații pe minut) la fiecare servă fără a modifica stilul jocului. Această tehnologie permite racordajelor principale să devieze mai mult mingea pentru a obține maximum de snapback.
  • X2 Ergo Grip Boosters - mâner care oferă o simțire personalizată pentru un backhand modern, cu două mâini.


   

Specificatii Tehnice

Grosime rama mm

Comentarii existente

Nu sunt comentarii
Daca scrii un comentariu

  • Vorbeste la obiect si ofera detalii. Ce ti-ar fi placut sa stii inainte sa cumperi acest produs?
  • Nu scrie nici prea mult nici prea putin. Ideal este intre 75 si 300 de cuvinte.
  • Salvand un review sunteti de acord cu Termeni si conditii
Nu include
  • Informatii care se pot schimba cum ar fi pretul sau oferte promotionale, etc.
  • Limbaj vulgar, insulte sau vocabular ce ii poate deranja pe alti vizitatori.
  • Date personale (cum ar fi adrese de email sau numere de telefon).
Misiunea noastra

Furnizarea de echipamente sportive de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi posibile. Brandurile pe care le importam sunt produse de liderii mondiali in domeniu si aduc satifactii practicantilor de sport prin inbunatatirea performantelor, indiferent de nivelul si cunostintele acestora.

Unde ne gasiti?

Strada Carol Davila nr.3, sector 5, Bucuresti, langa intrarea principala Arenele BNR - 031 805 9206

Calea Mosilor 268, sector 2, Bucuresti, la intersectia cu str. Popa Petre - 0771 304 038

Cum comand?
designed by headstart.ro