X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ochelari

Black Friday

Produse
Bine ai venit!

Racheta tenis Wilson Clash 98, maner 3

Cod: WR008611U3

Detalii produs


Revoluția continuă! Gama inovatoare Clash este cu adevărat o revoluție pentru tenis! Acest model este capabil să ofere la fel de mult control ca și puterea. Nu va mai fi nevoie să alegeți una sau ceal...

Preț 1.15923 Lei
Disponibilitate : 2
Pret standard: 1.34000 Lei
Preturile includ TVA.

Descriere

Revoluția continuă! Gama inovatoare Clash este cu adevărat o revoluție pentru tenis! Acest model este capabil să ofere la fel de mult control ca și puterea. Nu va mai fi nevoie să alegeți una sau cealaltă!

Wilson introduce noi rachete în cadrul liniei revoluționare de rachete Clash. Clash își obține numele prin combinarea trăsăturilor diferite (puterea + control) și (flexibilitate + stabilitate) toate în același cadru.

Wilson a implementat tehnologii complet noi în Clash, începând cu introducerea funcției "Free Flex". Free Fex se realizează printr-un echilibru care prezintă cartografiere de carbon propriu-zis, construcție care permite cadrului să se îndoaie în noi dimensiuni pentru o perioadă de timp mai mare, astfel încât jucătorii să se poată mișca liber cu mai multă încredere. Wilson a dezvoltat, de asemenea, Clash cu o geometrie unică a cadrului, cunoscută sub numele de "Stable Smart" - tehnologie proiectată prin simulare digitală, care oferă cea mai bună stabilitate și putere din clasa sa, făcând din Clash, una dintre cele mai flexibile cadre din tenis la ora actuală.

Această rachetă este echipată cu o dimensiune a capului de 630 cm² , cu scopul de a asigura o precizie suplimentară. Această dimensiune a capului este făcută pentru jucătorii care sunt capabili să centreze mingea pe această suprafață de lovire mai mică.

Greutatea de 310 g este asociată cu un echilibru de 30,6 cm pentru a oferi manevrabilitate și stabilitate suplimentare atunci când loviți puternic.

Alăturați-vă revoluției rachetei și atingeți niveluri noi de încredere în jocul  dumneavoastră, incredere pe care nu ați mai simțit-o niciodată înainte! Clash 98 se potrivește unei game largi de jucători așa că fiți convinși că nu va dezamăgi!

Tehnologii :

- Free Flex: tehnologia revoluționară creată pentru a permite rachetei să se îndoaie în mod optim în momentul impactului datorită împletiturii specifice a carbonului.
- Smart Stable: aceasta este o formă inovatoare a cadrului dezvoltată pentru a optimiza stabilitatea atunci când loviți mingea și creșteți cantitatea de putere eliberată
- Parallel Drilling: oferă un răspuns consistent și mai iertător al racordajelor

 

Specificatii Tehnice

EAN 097512379786
Marime talpa (cm) 0
Grosime rama 24 mm
Marime maner L3
Tip produs Racheta
Balans 306.00000000 mm
Caracteristici cheie Absorbtie superioara
Greutate 310.00000000 g
Suprafata 632.00000000 cm²
Material Carbon
Racordata Nu
Lungime 27 inch
Nivel pregatire Avansati
Tipar corzi 16 x 19
Sport Tenis

Comentarii existente

Nu sunt comentarii
Daca scrii un comentariu

  • Vorbeste la obiect si ofera detalii. Ce ti-ar fi placut sa stii inainte sa cumperi acest produs?
  • Nu scrie nici prea mult nici prea putin. Ideal este intre 75 si 300 de cuvinte.
  • Salvand un review sunteti de acord cu Termeni si conditii
Nu include
  • Informatii care se pot schimba cum ar fi pretul sau oferte promotionale, etc.
  • Limbaj vulgar, insulte sau vocabular ce ii poate deranja pe alti vizitatori.
  • Date personale (cum ar fi adrese de email sau numere de telefon).
Misiunea noastra

Furnizarea de echipamente sportive de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi posibile. Brandurile pe care le importam sunt produse de liderii mondiali in domeniu si aduc satifactii practicantilor de sport prin inbunatatirea performantelor, indiferent de nivelul si cunostintele acestora.

Unde ne gasiti?

Strada Carol Davila nr.3, sector 5, Bucuresti, langa intrarea principala Arenele BNR - 031 805 9206

Calea Mosilor 268, sector 2, Bucuresti, la intersectia cu str. Popa Petre - 0771 304 038

Cum comand?
designed by headstart.ro