X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ochelari

Black Friday

Produse
Bine ai venit!

Racheta tenis Wilson Clash 100 L, maner 2

Cod: WR008711U2

Detalii produs


Rachetele Wilson Clash sunt revoluția pe care jucătorii de tenis o așteptau! Mulți jucători fac greșeli atunci când mingea atinge racheta iar acest lucru poate crea frustrare. De aceea Wilson ...

Preț 95161 Lei
Disponibilitate : 1
Pret standard: 1.10000 Lei
Preturile includ TVA.

Descriere

Rachetele Wilson Clash sunt revoluția pe care jucătorii de tenis o așteptau! Mulți jucători fac greșeli atunci când mingea atinge racheta iar acest lucru poate crea frustrare. De aceea Wilson sa decis să pună punct acestor stări și să transforme orice jucător mediu într-un jucător profesionist prin crearea rachetelor Clash! Gama Wilson Clash oferă caracteristici tehnice care nu au fost niciodată văzute în lumea tenisului.

Din construcția de carbon și o geometria unică a cadului rezultă un cadru revoluționar care se înclină în toate dimensiunile, păstrând în același timp cea mai bună stabilitate din clasă. Rezultatul este o rachetă care emană încredere de neegalat și acuratețe liberă - o rachetă care oferă o experiență de joc diferită de orice rachetă cu care ați jucat înainte!

Tehnologiile inovatoare dezvoltate de Wilson numite Free Flex și Stable Smart vor oferi o mare flexibilitate pe axa verticală, dar și o mare rigiditate în timpul torsiunii rachetelor. Astfel racheta vă va oferă o combinație fantastică între control și putere la fiecare servă indiferent de stilul de joc!

Această rachetă este echipată cu o dimensiune foarte versatilă de 645 cm² , cu scopul de a asigura o mare putere de control și de putere.
Greutatea de 280 g este asociată cu un echilibru de 31,5 cm pentru a oferi mai multă manevrabilitate și stabilitate atunci când loviți mingea.

Modelul racordajului de 16x19 subliniază, de asemenea, capacitatea dvs. de a vă dezvolta spin-ul și puterea.

Gama inovatoare Clash este cu adevărat o revoluție pentru tenis! Acest model este capabil să ofere la fel de mult control cât și putere. Nu va mai fi nevoie să alegeți una sau cealaltă!

Tehnologii :

- Free Flex: tehnologia revoluționară creată pentru a permite rachetei să se în doaie în mod optim în momentul impactului datorită împletiturii specifice a carbonului. Acest lucru va crește controlul și va menține puterea.
- Stable Smart: aceasta este o formă inovatoare a cadrului dezvoltată pentru a optimiza stabilitatea atunci când loviți mingea și creșteți cantitatea de putere eliberată
- Dwell Time: Clash-ul ține mingea pe corzi cu 23% mai mult decât racheta de vârf, înainte de a o respinge

 Rachetele dispun de designul Wilson Uncontaminated Design 2.0 care include o bază neagră, o zonă centrală gri și infraroșu în partea superioară a rachetei.

Specificatii Tehnice

Marime talpa (cm) 0
Grosime rama 24.5 mm
Marime maner L2
Tip produs Racheta
Balans 315 mm
Caracteristici cheie Absorbtie superioara
Greutate 280.00000000 g
Suprafata 645.00000000 cm²
Material Carbon
Racordata Nu
Lungime 27 inch
Nivel pregatire Mediu
Tipar corzi 16 x 19
Sport Tenis

Comentarii existente

Nu sunt comentarii
Daca scrii un comentariu

  • Vorbeste la obiect si ofera detalii. Ce ti-ar fi placut sa stii inainte sa cumperi acest produs?
  • Nu scrie nici prea mult nici prea putin. Ideal este intre 75 si 300 de cuvinte.
  • Salvand un review sunteti de acord cu Termeni si conditii
Nu include
  • Informatii care se pot schimba cum ar fi pretul sau oferte promotionale, etc.
  • Limbaj vulgar, insulte sau vocabular ce ii poate deranja pe alti vizitatori.
  • Date personale (cum ar fi adrese de email sau numere de telefon).
Misiunea noastra

Furnizarea de echipamente sportive de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi posibile. Brandurile pe care le importam sunt produse de liderii mondiali in domeniu si aduc satifactii practicantilor de sport prin inbunatatirea performantelor, indiferent de nivelul si cunostintele acestora.

Unde ne gasiti?

Strada Carol Davila nr.3, sector 5, Bucuresti, langa intrarea principala Arenele BNR - 031 805 9206

Calea Mosilor 268, sector 2, Bucuresti, la intersectia cu str. Popa Petre - 0771 304 038

Cum comand?
designed by headstart.ro