X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ochelari

Black Friday

Produse
Bine ai venit!

Despre noi

TD ROM srl (etenis.ro) vinde in regim distributie pentru magazine sport si in regim retail pentru persoane fizice, cluburi, asociatii sportive etc. echipamente pentru sporturile :tenis de camp, tenis de masa, squash, badminton, golf, sporturi de echipa - baschet, volei, fotbal, fotbal american.

Fondata in 1991, firma noastra a abordat de-a lungul timpului mai multe domenii de activitate si a acumulat experienta si cunostiintele necesare unei provocari permanente de a lucra cat mai bine cu partenerii nostri, indiferent de domeniul din care provin sau marimea acestora. Schimbul de informatii si recomandarea de echipamente adecvate fiecarui client constituie obiectivul nostru de baza.

Misiunea noastra: furnizarea de echipamente sport de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi posibile. Brandurile pe care le propunem fac parte din liderii in domeniu si aduc satisfactii practicantilor de sport prin inbunatatirea performantelor indiferent de nivelul si cunostintele acestora.

De ce sa cumperi de la etenis?

  • pentru ca oferim articole de calitate, achizitionate direct de la brand-uri renumite sau distribuitori ai acestora.
  • pentru ca oferim garantie produselor si serviciilor conform legislatiei in vigoare.
  • pentru ca suntem o firma "la vedere" cu doua magazine fizice in Bucuresti si ne asumam raspunderea activitatii desfasurate.
Misiunea noastra

Furnizarea de echipamente sportive de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi posibile. Brandurile pe care le importam sunt produse de liderii mondiali in domeniu si aduc satifactii practicantilor de sport prin inbunatatirea performantelor, indiferent de nivelul si cunostintele acestora.

Unde ne gasiti?

Strada Carol Davila nr.3, sector 5, Bucuresti, langa intrarea principala Arenele BNR - 031 805 9206

Calea Mosilor 268, sector 2, Bucuresti, la intersectia cu str. Popa Petre - 0771 304 038

Cum comand?
designed by headstart.ro