X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ochelari

Casca SPEEDO PRINT
Casca SPEEDO PRINT
51,00Lei 45,90Lei
Ochelari SWISS+EYE CONCEPT M
Ochelari SWISS+EYE CONCEPT M
540,00Lei 405,00Lei
Ochelari SWISS+EYE SKYHAWK
Ochelari SWISS+EYE SKYHAWK
270,00Lei 202,50Lei
Ochelari SWISS+EYE SLIDE
Ochelari SWISS+EYE SLIDE
311,00Lei 233,25Lei
Cardio

SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA
SUUNTO M2 WOMEN FUCHSIA
450,01Lei 419,41Lei
Produse
Bine ai venit!

Masina de mingii - TENNIS TUTOR PROLITE

Cod: 42013

Detalii produs


Acest produs se aduce numai la comanda Tabloul de comandă 1) PUTEREA (power) La apăsarea butonului „PORNIT”, începe o perioadă de temporizare de pornire de aproximativ 10 secunde, înainte ...

Preț 7.28600 Lei
Disponibilitate : 0
Preturile includ TVA.

Descriere

Acest produs se aduce numai la comanda

Tabloul de comandă        

1) PUTEREA (power) – La apăsarea butonului „PORNIT”, începe o perioadă de temporizare de pornire de aproximativ 10 secunde, înainte ca mingile de tenis să fie aruncate.

2) VITEZA MINGII (ball speed) – Rotirea în sensul acelor de ceasornic creşte viteza cu care sunt aruncate mingile.


3) ALIMENTAREA CU MINGI (ball feed) – Rotirea în sensul acelor de ceasornic creşte frecvenţa aruncărilor de mingi de la o minge din 10 în 10 secunde la reglajul cel mai scăzut, la o minge din 2 în 2 secunde la reglajul cel mai crescut.

4) OSCILATORUL (oscillator) – Apăsând butonul „PORNIT”, dispozitivul Tennis Tutor ProLite se va roti dintr-o parte în alta.

5) INDICATORUL BATERIEI (Doar modelul cu baterie) – Se va aprinde când încărcătorul bateriei este conectat la Mufa de încărcare a bateriei. Culoarea acestuia se va schimba din roşu, când bateria este descărcată, în verde, când bateria este încărcată total.

6) MUFA DE ÎNCĂRCARE A BATERIEI (Doar modelul cu baterie) – Conectaţi încărcătorul bateriei la această mufă şi la o priză de curent alternativ pentru a încărca bateria.

7) BUTONUL DE RESETARE (RESET) – Butonul de resetare se poate declanşa din următoarele motive:
1) O minge este blocată în tunul de mingi. Îndepărtaţi mingea înainte de a reajusta butonul. Dacă nu vedeţi mingea între roţile de aruncare, căutaţi-o în colţurile din faţă ale tunului.
2) Roţile de aruncare a mingilor sunt excesiv de murdare sau lunecoase. Acest lucru împiedică roţile să prindă mingea în mod adecvat. Curăţarea roţilor de aruncare a mingilor după cum este descrisă în secţiunea „Întreţinere şi curăţare” va restabili consecvenţa aruncărilor.
3) E posibil ca tunul de mingi să necesite reparaţii. Nu împingeţi în mod repetat butonul de reajustare dacă va continua să se declanşeze.

8) MUFA TELECOMENZII (opţional) – Dacă dispozitivul dvs. Tennis Tutor ProLite este dotat cu telecomandă, împingeţi furtunul pedalei de aer în racordul senzorului TELECOMENZII. Prin apăsarea pedalei pneumatice, aruncarea mingilor se va opri şi va porni în mod alternativ. Asiguraţi-vă că telecomanda este reglată pentru aruncarea mingilor înainte de a deconecta furtunul de aer.


Transportarea dispozitivului Tennis Tutor ProLite

Îndepărtaţi toate mingile de tenis şi închideţi recipientul de mingi înainte de a transporta dispozitivul Tennis Tutor ProLite. Ridicaţi şi transportaţi dispozitivul Tennis Tutor ProLite folosind mânerul pentru transport.

Nu depozitaţi dispozitivul Tennis Tutor ProLite în portbagajul unei maşini. Căldura care se acumulează în portbagajul unei maşini poate atinge 180 de grade, ceea ce poate dăuna dispozitivului dvs.

Comentarii existente

Nu sunt comentarii
Daca scrii un comentariu

  • Vorbeste la obiect si ofera detalii. Ce ti-ar fi placut sa stii inainte sa cumperi acest produs?
  • Nu scrie nici prea mult nici prea putin. Ideal este intre 75 si 300 de cuvinte.
  • Salvand un review sunteti de acord cu Termeni si conditii
Nu include
  • Informatii care se pot schimba cum ar fi pretul sau oferte promotionale, etc.
  • Limbaj vulgar, insulte sau vocabular ce ii poate deranja pe alti vizitatori.
  • Date personale (cum ar fi adrese de email sau numere de telefon).
Masina de mingii - TENNIS TUTOR PROLITE http://www.etenis.ro/userfiles/e2c3a4eb-2daa-459c-8ef0-9dcc5be484d4/products/3269792_list.jpg Usport
7286.00 RON 0
Misiunea noastra

Furnizarea de echipamente sportive de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi posibile. Brandurile pe care le importam sunt produse de liderii mondiali in domeniu si aduc satifactii practicantilor de sport prin inbunatatirea performantelor, indiferent de nivelul si cunostintele acestora.

Unde ne gasiti?

Strada Carol Davila nr.3, sector 5, Bucuresti, langa intrarea principala Arenele BNR - 031 805 9206

Calea Mosilor 268, sector 2, Bucuresti, la intersectia cu str. Popa Petre - 0771 304 038

Cum comand?
designed by headstart.ro