X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ochelari

Black Friday

Produse
Bine ai venit!

Servicii

1. Racordare rachete de tenis, squash, badminton, tarif:

  • 30 RON tva inclus
  • 20 RON tva inclus pentru: racordaj cumparat din magazin (valoare minima 60 RON) sau frecventa de minim 2 rachete pe luna
  • 40 RON tva inclus pentru racheta de badminton

Conditiile nu sunt cumulative.

Racordarea se face cu masina electronica WILSON BAIARDO, model folosit la turnee de Grand Slam (US Open), ATP 1000, Cupa Davis, Fed CUP

 

 

 

Si ei sunt clientii nostri:

  

 

2. Serviciu de inchiriere/testare rachete tenis in urmatoarele conditii:

Chiria:

Chiria per articol sportiv este de 100 RON/inchiriere si se achita la data ridicarii produsului.

Pentru fiecare inchiriere Proprietarul va emite si inmana Utilizatorului un bon fiscal. O copie a bonului fiscal va ramane in posesia Proprietarului.

Preschimbarea chiriei in reducere din pret:

In situatia in care Utilizatorul, dupa testarea articolului inchiriat, doreste sa achizitioneze un articol sportiv, nou, identic cu cel testat ori din aceeasi gama, valoarea chiriei percepute pana la acel moment va fi considerata avans din pretul de nou al articolului pentru care a optat (chiria incasata va fi scazuta din pretul de nou al produsului) in baza bonului/bonurilor fiscale in original, ce va/vor fi predate Proprietarului. Bonurile fiscale aferente perioadelor de inchiriere pot fi cumulate.

In cazul in care Utilizatorul, dupa inchiriere, nu opteza pentru achizitionarea produsului testat, chiria nu se restituie si nu se transforma in reduceri de pret. Chiria nu reprezinta si nu poate fi considerata garantie.

Garantia:

Pe durata inchirierii articolului, Utilizatorul achita cu titlu de garantie o suma echivalenta cu pretul produsului inchiriat, respectiv suma de 700 RON

La prima inchiriere (racheta noua) garantia va fi egala cu valoarea rachetei.

Garantia se va returna Utilizatorului la Data Restiturii  in stare buna de utilizare produsului inchiriat.

Penalitati:

In cazul in care Utilizatorul nu returneaza articolul/articolele inchiriate la Data Restituirii, acesta se obliga sa achite Proprietarului penalitati de intarziere in valoare de 35 RON /zi calculate si retinute din garantie.

Durata:

Utilizatorul va putea inchiria unul/mai multe articole sportive din aceeasi gama si va putea preschimba valoarea chiriei cumulate, in reducere din pretul de nou al articolului intr-o perioada de maxim 6 luni calculata de la data primei inchirieri. Bonurile fiscale mai vechi de 6 luni nu vor fi considerate avans din pretul produsului nou. Proprietarul isi rezerva dreptul de a prelunigi/reduce perioada de 6 luni.

Clauze diverse:

Utilizatorul are obligatia sa se informeze asupra modului de folosire si exploatare a produsului inchiriat.

In cazul pierderi, furtului ori distrugerii integrale a articolului sportiv, Utilizatorul va pierde garantia prevazuta la art. 5 din prezenta conventie.

3. Inlocuire gratuita overgrip/grip cumparat din magazin

4. Montaj gratuit plumbi (cumparati din magazin) si customizare racheta

5. Montaj gratuit elastocross (cumparat din magazin)

 

Misiunea noastra

Furnizarea de echipamente sportive de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi posibile. Brandurile pe care le importam sunt produse de liderii mondiali in domeniu si aduc satifactii practicantilor de sport prin inbunatatirea performantelor, indiferent de nivelul si cunostintele acestora.

Unde ne gasiti?

Strada Carol Davila nr.3, sector 5, Bucuresti, langa intrarea principala Arenele BNR - 031 805 9206

Calea Mosilor 268, sector 2, Bucuresti, la intersectia cu str. Popa Petre - 0771 304 038

Cum comand?
designed by headstart.ro