X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Ochelari

Black Friday

Produse
Bine ai venit!

Racheta tenis Wilson Blade 98 V7, 18x20 maner 3

Cod: WR013711U3

Detalii produs


Racheta de tenis Wilson Blade 98 18x20 v7 reprezintă o direcție nouă îndrăzneață pentru franciza Blade. Wilson prezintă cea de-a 7-a versiune a rachetei, cu un design nou, în trei culori...

Preț 99486 Lei
Disponibilitate : 1
Pret standard: 1.15000 Lei
Preturile includ TVA.

Descriere

Racheta de tenis Wilson Blade 98 18x20 v7 reprezintă o direcție nouă îndrăzneață pentru franciza Blade. Wilson prezintă cea de-a 7-a versiune a rachetei, cu un design nou, în trei culori, pentru a merge cu inovațiile de ultimă generație pentru performanțe asigurate indiferent de nivelul jucătorului.

Noul Blade oferă Carbon Mapping în mod strategic pe întreagul cerc al rachetei și tehnologia FeelFlex pentru a crește flexibilitatea cadrului și stabilitatea pentru serve perfecte de fiecare dată. De asemenea, Wilson a redus variația specifică pe noul cadru iar arborele a fost gândit ușor conic pentru a ajuta la confortul folosirii rachetei cu două mâini.

Blade 98 prezintă un model de racordaj dens de 18x20, care vă va oferi un plus de stabilitate și controlul clasic atât de iubit la acest model. Actualizările la Blade 98 (18x20) includ o evoluție către tehnologia "FreeFlex" folosită anterior la Clash, cunoscută sub numele de "FeelFlex", în care Wilson a implementat o mapare de carbon proprie, plasată strategic pe întregul cerc de rachetă, pentru un răspuns exploziv al impactului mingii cu racheta . De asemenea, Wilson a perfecționat partea superioară a prinderii cu un nou „Top Grip Taper”, care oferă o mai bună senzație la mânuirea rachetei. Wilson continuă utilizarea compoziției Braided Graphite + bazalt, care îmbunătățește flexia rachetei pentru a produce senzații și control îmbunătățite. Perforarea paralelă este folosită în continuare, de asemenea, ceea ce ajută la furnizarea unui răspuns constant, mai iertător!

În general, noul model Blade 98 este conceput pentru jocul modern și agresiv și oferă mult control pentru jucătorii care atacă. Proiectat pentru jocul agresiv de astăzi, Blade reprezintă franciza de top cu care se joacă în Tour! Cadrul mai subțire și mai flexibil oferă o conexiune și simț excelent pentru minge, inspirând jucătorii competitivi să-și atace punctele de opoziție și control. Racheta Blade 98 prezintă un design tricolor frumos cu verde, negru și argintiu!

TEHNOLOGII:

  • Tehnologia Feelflex . Această tehnologie oferă o mai mare flexibilitate și stabilitate a rachetei, permițându-vă să generați mai multă putere și să experimentați un control mai bun la repunerea mingii în joc.
  • Tehnologia Parallel Drilling asigură un răspuns mai bun din partea rachetei, datorită capului rachetei care beneficiază de un sweet spot mai mare. Aceasta permite corectarea mai ușor a mingilor lovite incorect, astfel încât jucătorul să se bucure de mai multă putere și confort în joc.
  • Braided Graphite + Basalt este o combinație de material elastic și reactiv care îmbunătățește flexia rachetei. Această evoluție a tehnologiei BLX a lui Wilson sporește contactul mingii cu racordajele pentru a oferi un sentiment sporit și un control mai mare.

Alătură-te și tu jucătorilor Profesionisti care folosesc deja racheta!

 

 

 

 

 

 

Specificatii Tehnice

Marime talpa (cm) 0
Grosime rama 0 mm
Marime maner L3
Tip produs Racheta
Balans 320 mm
Caracteristici cheie Absorbtie superioara
Greutate 305 g
Suprafata 632 cm²
Material Grafit
Racordata Nu
Lungime 27 inch
Nivel pregatire Avansat
Tipar corzi 18 x 20
Sport Tenis
Sezon Pentru competitie

Comentarii existente

Nu sunt comentarii
Daca scrii un comentariu

  • Vorbeste la obiect si ofera detalii. Ce ti-ar fi placut sa stii inainte sa cumperi acest produs?
  • Nu scrie nici prea mult nici prea putin. Ideal este intre 75 si 300 de cuvinte.
  • Salvand un review sunteti de acord cu Termeni si conditii
Nu include
  • Informatii care se pot schimba cum ar fi pretul sau oferte promotionale, etc.
  • Limbaj vulgar, insulte sau vocabular ce ii poate deranja pe alti vizitatori.
  • Date personale (cum ar fi adrese de email sau numere de telefon).
Misiunea noastra

Furnizarea de echipamente sportive de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi posibile. Brandurile pe care le importam sunt produse de liderii mondiali in domeniu si aduc satifactii practicantilor de sport prin inbunatatirea performantelor, indiferent de nivelul si cunostintele acestora.

Unde ne gasiti?

Strada Carol Davila nr.3, sector 5, Bucuresti, langa intrarea principala Arenele BNR - 031 805 9206

Calea Mosilor 268, sector 2, Bucuresti, la intersectia cu str. Popa Petre - 0771 304 038

Cum comand?
designed by headstart.ro